Planet dhe çmimet

gallery/bcgr4

Ne kemi një server për të përshtatur çdo buxhet.

Abonim IPTV Box

RADIODEQANI

Sapo të bëni një pagesë të suksesshme, serveri juaj SHOUTcast, Icecast ose Cast do të aktivizohet menjëherë. Nuk ka pyetje. Çdo gjë që ju nevojitet do t'ju dërgohet automatikisht!

www.radiodeqani.eu

NA KONTAKTONI

gallery/radio_2
gallery/radio_1
gallery/radio_3

Ne jemi një ofrues në shërbimet e radios ...

Emri Mbiemri  
E-Mail  
Mesazhi